Meer info

Ieder kistje uit het assortiment van www.kistjewijnbestellen.nl wordt gratis voorzien van een beschrijving van de wijn en de mogelijkheid wordt geboden om een kaartje of brief bij te sluiten. De tekst voor het kaartje (max. 15 woorden) kunt u zelf opgeven tijdens het bestelproces. Wanneer u daarbij uw logo wenst, dan bedragen de kosten hiervoor € 0,35. U kunt ook een persoonlijke brief meesturen die aan uw bestelling worden gekoppeld, maar deze dient dan wel bij ons aangeleverd te worden.

Verzenden & bezorgen

Alle zendingen van www.kistjewijnbestellen.nl worden verzorgd door VinoLogix. VinoLogix is een klantgerichte organisatie met een landelijk dekkend distributienetwerk, die de kistjes in een doos verpakken, zodat ze netjes aankomen. Meer informatie hierover kunt u vinden op www.vinologix.com.

Op werkdagen; vóór 12.00 uur, geplaatste bestellingen worden de volgende dag nog bezorgd. Grote aantallen worden in overleg binnen een bepaalde periode of op een voorkeursdatum afgeleverd.

Bestellingen worden bezorgd van maandag t/m zaterdag. Het is niet mogelijk om een voorkeurstijdstip op te geven voor de bezorging van uw bestelling. Indien de ontvanger niet thuis is bij aflevering, zal de bestelling de volgende dag opnieuw worden aangeboden (behalve op zondagen). Is men dan ook niet aanwezig, dan komt de bestelling retour. In beide gevallen zal de ontvanger hiervan op de hoogte worden gebracht d.m.v. een kaart in de brievenbus.

De bezorgkosten, exclusief BTW, worden berekend op basis van het aantal flessen per kistje:

1 fles:€ 7,11
2 flessen: € 7,49
3 flessen: € 7,49
6 flessen: € 11,94

Natuurlijk is het mogelijk dat u uw bestelling zelf komt ophalen; het spreekt voor zich dat u geen bezorgkosten hoeft te betalen.

Betalen middels vooruitbetaling

Indien u als particulier een bestelling plaatst bij www.kistjewijnbestellen.nl wordt uw bestelling uitgevoerd nadat u vooruit heeft betaald. Zakelijke klanten van www.kistjewijnbestellen.nl hebben de keuze tussen vooruitbetaling of op rekening te betalen.

Vooruitbetalen is mogelijk via iDEAL. iDEAL is snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank. Heeft u toegang tot internet bankieren bij Postbank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis? Dan kunt u zonder speciale software gebruikmaken van iDEAL. U selecteert de bank waarbij u bent aangesloten en vervolgens kunt u middels internet bankieren de betaling voldoen. Voor het betalen via iDEAL worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Betaling op rekening

Als zakelijke en bij ons bekende klant van www.kistjewijnbestellen.nl, is het mogelijk om op rekening te bestellen. Uw factuur wordt u per post toegestuurd met het verzoek deze binnen 14 dagen te voldoen. Wanneer uw bestelling minder dan € 50.00 bedraagt, zullen wij u € 2,50 aan administratiekosten doorberekenen.

Speciale wensen

Vindt u de keuze te beperkt, dan verwijzen wij u naar onze webwinkel: www.oostendorpwijnen.nl. U kiest de wijn uit en wij doen die in een kistje en versturen die, nadat wij een offerte u per email hebben aangeboden, naar het door u opgegeven afleveradres.

Wanneer u meer dan 25 stuks van één soort wilt afnemen, dan gelden hiervoor uiteraard aangepaste prijzen. Via info@kistjewijnbestellen.nl kunt u een speciale offerte aanvragen. Binnen 24 uur zullen wij per email hierop reageren.

Tevens kunnen wij tegen een extra vergoeding het deksel van de kistjes voorzien van uw bedrijfslogo.

Leverings voorwaarden

Op al onze leveringen zijn de leverings voorwaarden van kracht, zoals deze gedeponeerd zijn bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam.

privacy en veiligheid disclaimer telefoon 0182 - 38 25 66